Omgeving

Het is bij ons erg rustig, maar zeker niet saai. Als u een auto heeft, kunt u een bezoek brengen aan de vele interessante steden, dorpen en andere bezienswaardigheden in de prachtige omgeving. De meesten liggen op een steenworp afstand. Daarnaast is een bezoek aan een van de lokale bodega´s een absolute aanrader, Jumilla heeft zelfs een eigen wijnmuseum. Je kunt bij veel bodega´s een rondleiding krijgen en onder het genot van pas de eigen wijnen proeven.

Spanje heeft ook zijn eigen nationale dans, de Flamenco. In het nabijgelegen Abanilla is een authentieke grot, waar voorstellingen worden gegeven van de traditionele Flamenco. Wij reserveren graag een avond voor je, waarbij tapas en sangria niet zullen ontbreken, terwijl je van deze dans en muziek kan genieten.

Wandelen en mountainbiken in de aangrenzende natuurgebieden is een echte aanrader. Ook buitenritten te paard zijn ter plaatse voor u te regelen. In het voorjaar zijn de wilde bloemen een plaatje, net als de uitbundig bloeiende bloesem. Vogelliefhebbers zullen vele soorten aantreffen, waaronder de adelaar, de hop en de oehoe. Kom hier genieten van het naturisme in rust, ruimte en een natuurlijke omgeving die je zelden treft.

Naar het strand? Ook dat kan, diverse naturistenstranden aan de Middellandse zee zijn binnen drie kwartier te bereiken met de auto.