Guestbook

We would be very pleased if you would let us (and our future guests) know how your stay at Casa de Cinco Hermanos is like!

 
 
 
 
 
 
 
73 entries.
Peter en Hannie wrote on 08/05/2011
Beste Wil en Berto, We hebben het heerlijk gehad van 28/04 t/m 05/05. Hebben genoten van de dis klaargemaakt door jullie. Schitterende omgeving, lekker bloot gewandeld in een oase van rust. Ontvangst door Wil en Berto allerhartelijkst aardige en vriendelijke mensen. Voor iedereen die van rust en wandelen houdt een echte aanrader. Wil en Berto hasta luego.
Jacqueline en Nico wrote on 27/04/2011
Het afscheidsgedichtje van Jacqueline, zoals gisteravond voorgedragen. Lieve Wil en Berto, Deze keer was het weer maar zo zo. Maar ondanks de wolken en de regen, Viel jullie gezelligheid wéér niet tegen. Nico die regelmatig wat therapeutisch bijbeunt, En Wil die hem daarbij trouw ondersteunt. Iedere avond zorgt Berto uitstekend voor de inwendige mens, Dit slaan wij dan gelukzalig op in onze steeds dikker wordende pens. In augustus komen wij dan, licht afgeslankt, weer,. Dit wordt voor ons dan de zesde, maar beslist niet laatste, keer. Wil en Berto...... Nogmaals: bedankt!!
Jacqueline en Nico wrote on 17/04/2011
Tot vanavond. Jullie moeten wat langer opblijven, want we landen pas om 21.25 in Alicante. Koffer ophalen & huurauto is geregeld, dus als jullie alvast een wijntje klaarzetten. Groetjes, N&J
Jacob & Yvon wrote on 12/01/2011
Afgelopen november bij jullie geweest en wij kunnen met recht zeggen;'voor herhaling vatbaar'.
Jacqueline & Nico wrote on 25/11/2010
Vervolg: April 2010 is het dan weer zover. Ik ben inmiddels op Spaanse les want Spanje heeft toch ons hart veroverd. Gelukkig kan onze vlucht naar Allicante gewoon doorgaan. De ijslandse aswolk gooit geen roet in de vakantie. Jullie staan ons al op te wachten en het lijkt wel of we gewoon verdergaan waar we in September 2009 waren gebleven. Her weer was gelukkig goed en naast wat uitstapjes met jullie hebben we dankbaar gebruik gemaakt van het zwembad. We hebben ook weer wat wandelingen in ons blootje gemaakt. Wat een fijne ervaring is dit toch. Je kunt uren bij jullie rondlopen zonder dat je iemand tegenkomt. Dit is leven als GOD in Spanje. Ook aan deze week komt een einde maar jullie zijn niet zomaar van ons af want we komen weer terug en wel eind Augustus. Ik met het vliegtuig en Nico met onze cabrio. Ook deze vakantie is weer uitstekend. Het weer is weer zoals het hoort. Lekker warm zo tussen de 30 en 40 graden. Wij doen het daar goed op. We missen alleen net alle feesten in de omgeving en besluiten volgend jaar weer terug te komen maar dan in de periode van de feesten. De uitgestrekte natuur, de rust, de zorg en gezelligheid, de gezamelijke maaltijden en het therapeutisch amandelen plukken en natuurlijk Berto en Wil maken dat we er geen genoeg van krijgen. April en augustus 2011 zijn alweer geboekt. Tot dan.
P&M wrote on 03/10/2010
Hoi Wil en Berto, We zijn nu ongeveer 8 dagen thuis na een "wel zeer speciale "vakantie bij jullie. Aanvankelijk hadden we geboekt voor een 8 daagse naturistische vakantie bij jullie. Nu, als "beginners" in het naturisme is dit een onvergetelijke ervaring geworden. Het was onvoorstelbaar hoe vlug we hieraan gewend raakten. We genoten intens van de prachtige naturistische wandelingen in de omgeving Na 8 dagen vertrokken we naar de luchthaven voor onze terugkeer. Wegens staking waren echter alle vluchten geschrapt. Na een kort telefoontje naar jullie, werden we weer opgehaald op de luchthaven en keerden we terug naar Casa de cincos hermanos. Het duurde daar dan ook maar even en we waren weer uit de kleren. We beleefden (alhoewel niet voorzien) nog een vijftal onvergetelijke dagen bij jullie. Wat ons echt goed is bijgebleven is de ongedwongenheid, de uiterst lekkere maaltijden en de zeer grote gastvrijheid en steun. Werkelijk ongelooflijk! We kunnen jullie alleen maar aanbevelen aan alle andere naturisten! Tot de volgende!
Ed en Lien wrote on 04/07/2010
Terug van een heerlijke vakantie vielen we weer gelijk in de hectiek van Nederland, vandaar nu pas een bericht. Onze eerste vakantie in Spanje was bij Berto en Wil, de laatste twee weken van Mei. Na een tocht van ca. 2 uur vanaf het vliegveld kwamen we aan op 1 van de mooiste plekjes van Spanje(in onze ogen) wat een uitzicht. We hadden 12 dagen geboekt in 1 van de casita's, en dat is ons zeer goed bevallen. We hebben meerdere malen gegeten bij Berto en Wil, dat kunnen we iedereen aanraden.Het was heerlijk om aan het eind van de middag in de serre even te kletsen met berto en Wil, even msn-en met het thuisfront en daarna om ca. 20.00 uur rustig gaan eten. We vonden het beiden erg jammer dat de 12 dagen voorbij waren, we hebben erg veel gezien, veel foto's gemaakt. Wellicht tot een volgende keer.
Annemarie wrote on 25/06/2010
Als start van onze lange vakantie, voor het eerst niet met de tent, maar met de caravan, bij Berto en Wil de eerste langere stop gemaakt. Ze hebben twee campingplaatsen, waarvan wij er een betrokken, de plek met het mooiste uitzicht. In mijn top 5 van uitzichten op een camping komt deze plek direct binnen in mijn top 2. Gewoon prachtig. Daarnaast de luxe van eigen, schoon en met aandacht ingericht sanitair, een prachtig groot (privé) zwembad, (privé omdat we zo vroeg in het seizoen waren, we de luxe hadden gedurende drie dagen de enige gasten te zijn. Naast de heerlijke maaltijden van Berto, de niet opdringerige, maar soms gewenste aandacht van Wil en Berto was het een prima stek. Mooi, rustig, donker in de nacht, puur, en een massage van John is aan te raden! Kortom, een prima plek om te verblijven en om te onthouden ook voor een korte vakantie.
Ed en Lien wrote on 04/05/2010
We hebben geboekt en online ingecheckt. De autohuur is geregeld. We zijn er dus klaar voor om voor het eerst naar Spanje te gaan en voor het eerst te gaan vliegen.Het is allemaal erg spannend, we volgen ook de weersverwachting op jullie site. Nog 11 nachtjes wachten.
Ed en Gerda van Vliet wrote on 14/04/2010
In maart 2010 heben we een aantal dagen gekampeerd op het terrein van Wil en Berto. Wat een mooi terrein en zo smaakvol ingericht. Overal verrassende beelden, mooie planten, bijzondere stenen enz. We stonden tussen de bloeiende amandelbomen. Iedere ochtend warme bruine broodjes, gebracht door Wil. Wat wil je nog meer!!!!. En de omgeving ook al zo mooi en afwisselend. Wandelen in de bergen of door het lager gelegen gebied. Het leuke stadje Jumilla vlakbij. Wij hebben genoten en hadden achteraf langer moeten blijven. Maar dat doen we een ander jaar zeker. Het is ons zo goed bevallen dat we zeker nog een keer terug komen voor langere tijd. Ook de gastvrijheid van Berto en Wil was groot. Ze zetten zich in om het naar je zin te maken en voelen goed aan waar je belangstelling voor hebt. Ook de zorgvuldige en uitgebreide informatiemap was erg prettig. Kortom , wij hebben genoten. Groetjes Ed en Gerda van der Vliet.