Gastenboek

Wij zouden het erg fijn vinden als u ons (en onze toekomstige gasten) laat weten hoe uw verblijf in Casa de Cinco Hermanos bevallen is!

 
 
 
 
 
 
 
73 berichten.
Yvon heeft geschreven op 16/10/2016
Yvon Genoten.
Gonda en Leo heeft geschreven op 16/09/2016
Gonda & Leo Dit jaar waren wij weer even terug bij Wil en Berto, dit keer met onze nieuwe aanwinst, een camper. Wij kregen een kampeerplek, bij “het boompje”, waar kennelijk anderen een probleem mee hadden om op de plek te komen. Nergens last van gehad, paar keer steken, als gevolg een prachtig uitzicht over het dal en natuurlijke schaduw tijdens de warme uren in de middag. Zoals vanouds lekker elke avond bij Wil en Berto gegeten van de fantastische Spaanse keuken. Fantastische mensen die het een ieder graag naar de zin maken en goede voorlichting kunnen geven over de omgeving als je een uitstapje wilt maken. Vanzelfsprekend komen wij hier terug, geen bezoek aan Spanje zonder een bezoek aan Wil en Berto.
Rob Gortzak heeft geschreven op 05/07/2015
Rob Gortzak Voor het eerst op bezoek geweest bij de geweldige locatie die Wil en Berto daar hebben. Verbleef daar ruim een week en die was om voordat ik het in de gaten had. Diverse leuke mensen daar ontmoet. Wat een prachtige plek is dat en wat een schitterende leuke mensen zijn die twee, altijd bereid te helpen je de leuke plekjes en plaatsjes aan te wijzen, leuke eet/tapas adresjes, tips etc etc. Na het lezen van alle recensies heb ik steeds bij Wil en Berto gegeten en dat was een ervaring hoor. Steeds echt zalig gegeten van de gerechten die Spaans en regionaal zijn met verse producten. Ik heb daar elke avond steeds gerechten gegeten waar ik van genoot en zeker hun gezelschap heeft bijgedragen een prachtige avonden. Ik kan dit adres zeker aanbevelen. Wil en Berto nogmaals hartelijk dank en graag tot de volgende keer !!!
An & Ger heeft geschreven op 08/06/2015
An & Ger We moesten het even laten bezinken. Begin juni ruim 2 geweldige weken doorgebracht in een casita bij Wil en Berto. En het was in alle opzichten paradijselijk. Wat een geweldige stek. Rust, ruimte, uitzicht, natuur, kunst..... alles is aanwezig. Bovendien.... Wat een fijn, vriendelijk en hulpvaardig stel. Eigenlijk een must voor elke naturist die er eens lekker ongedwongen tussenuit wil en wil genieten van de Spaanse zon, natuur en cultuur in een prachtige ambiance. En als je je dan ook nog laat verwennen met de meer dan smakelijke Spaanse gerechten en ontbijtjes......ongekend! Intens genieten. Een absolute aanrader!
Aad en Gemma heeft geschreven op 15/05/2015
aad en gemma wij waren 5-4-2016 bij Berto en Wil met de caravan wij zijn daar 4 weken geweest en we gingen 2-5-2016 weer weg naar huis wat heben we het weer naar ons zien gehad het weer was redelijk tot zeer goed in april heerlijk in het zwembad en dan het mooiste wat je hier kunt doen is wandelen in je blootje heel wat kilometers tussen amandel en olijf bomen over de paden van de boeren die daar wonen als je er een tegen komt dan zwaait de man nog naar je het is een aanrader voor een heerlijke vakancie en wat heerst daar een rust en als het een beetje bewolkt is dan is het heerlijk rond rijden met de auto of naar het stadje pinoso of andere stadjes in de buurt te bekijken.Wij waren hier voor de vierde keer oprij in de maand april en ook niet voor de laaste keer.Berto en Wil bedankt.
Ed & Greet heeft geschreven op 03/05/2015
Ed & Greet Na ons geweldige eerste bezoek in september 2013 besloten we hier terug te komen om op gepaste wijze ons houten lustrum te vieren. En dat is uitstekend gelukt, het is een fantastische week geworden. De spontane lekkere fles "bubbels" bij ons lustrumontbijt buiten in de zon was super en we hebben opnieuw erg genoten van de geweldige Gastvrijheid van Wil & Berto op deze mooie locatie. We hadden ook geluk met het weer, de hele week zon en de natuur was prachtig. Nogmaals hartelijk bedankt voor alles en we komen zeker weer terug
Cees heeft geschreven op 02/11/2014
Cees Ik had in augustus 1 weekje geboekt bij wil en bertho. Omdat ik dit jaar voor het eerst alleen en naturistich op vakantie ging. Maar na een heel hartelijk welkom voel je je daar al meteen thuis. Dus na een korte rondleiding maar meteen een heerlijke wandeling gemaakt,en daarna best veel aan het zwembad gelegen, met bijzondere gezellige mede gasten en heerlijk lui geweest, en veel in de omtrek rond gelopen. Dat was er de laatste 4 jaren niet van gekomen. Heerlijk gewoon even helemaal niks doe.En dan het avondeten in de serre met iedereen. Is gewoon heel geweldig ,lekker eten en gezellige sfeer.En zeker als alleenstaande zeer welkom want normaal is het vlug even eten en dan maar naar de kamer en daar zit je dan in je eentje. Maar hier is het de gehele avond lekker tafelen heel gezellig . Kortom heb een fantastische week gehad. Dus kom nog zeker terug naar dit heerlijke vakantieparadijse echt om aan tebevelen en zeker ook voor alleenstaande.
Rosemary and John Ingram heeft geschreven op 07/10/2014
Rosemary and John Ingram We arrived at Casa de Cinco Hermanos to the warmest welcome and that set the tone for our delightful stay with Wil and Berto. The bed, breakfast and evening meals that we had booked for 4 nights gave us a great opportunity to relax and really unwind. Just lazing by the large pool (which was big enough for a decent swim) was great for de-stressing. It was so quiet and the view was of an arid valley but our hosts had worked hard to bring life into their large garden. Beautiful sculptures mingled with the plants. The food was a delicious, Spanish style of plain good cooking. They were most helpful in catering for a gluten and dairy free diet need. The accommodation was clean and comfortable. It is possible to walk for miles as a naturist and possibly see some of the wild life. Wil took us on a short route and we walked she explained a lot about the area. Berto will lead longer walks. They have both immersed themselves in the local Spanish scene and are happy to talk about it with their guests. The other guests were Dutch but their command of English meant we were not left out of the conversations over dinner. A real gem and we intend to return.
Peter Mantel heeft geschreven op 08/09/2014
Peter Mantel Begin september 2014 heb ik omdat ik alleenstaand ben een kamer geboekt bij Wil en Berto. Ik heb een heerlijke week gehad met veel luieren bij het zwembad en wandelen in de omgeving in je blootje. Daarnaast heb ik een week lang genoten van de voortreffelijke kookkunsten van Wil en Berto in een ongedwongen huiselijke sfeer, de Spaanse maaltijden waren werkelijk voortreffelijk. Vooral de kleinschaligheid, de ongedwongen sfeer en de prachtige natuur sprak mij erg aan. Na een dag ben je al opgenomen bij de gasten die daar zijn en voel je je al deel van de familie. Kortom een aanrader!!
Ben heeft geschreven op 05/07/2014
Ben Eind juni ben ik voor de eerste keer te gast geweest bij Wil en Berto. Voor mij was het een ideale combinatie van twee van mijn hobby's, naturisme en wandelen. Ik heb zes dagen bloot gewandeld in de bergen! Kapotte voeten, overal spierpijn maar het was heerlijk. Verder sluit ik mij bij de vorige gastenboekschrijvers aan: ook ik heb het er geweldig naar mijn zin gehad. Bedankt Wil en Berto, ik hoop nog eens terug te keren. Voor toekomstige gasten: de massage is echt een aanrader.