Laatst bijgewerkt: 04 maart 2012

Casa de cinco Hermanos

     

 

Home

Actueel

Reserveren

Waar is het?

Foto's

Omgeving

Outdoor

Fiestas

Weer & Klimaat

Naturisme

Links

Gastenboek

E-mail ons

 

Outdoor

In onze regio zijn vele mogelijkheden voor buitenactiviteiten. Op deze pagina sommen we de mogelijkheden op.

Aangezien we deze pagina willen blijven uitbreiden met onze ontdekkingen van mogelijkheden, omschrijven we hier telkens kort een activiteit om dan te verwijzen naar een onderliggende pagina met meer informatie. Op deze manier kan eenieder, naar gelang de belangstelling, zelf selecteren.Wandelen:

Spanje is verrassend genoeg een zeer geschikt land voor een wandelvakantie. Er zijn in alle Spaanse regio’s Gran Recorrido’s (wit-rood gemarkeerd) welke door het hele land lopen. Vanaf deze Gran Recorrido’s lopen Pequeño Recorrido’s (wit-geel gemarkeerd) als vertakkingen de omliggende, mooie en interessante gebieden in.

Lees verder op de ‘wandelpagina’


Fietsen:

 Fietsen is overal in de regio heel goed mogelijk. Er is voor elk wat wils. De glooiende valleien lenen zich voor recreatief fietsen en de hellingen van de bergen voor het sportieve fietsen over de camino’s (onverharde maar goed begaanbare wegen). Maar ook de die-hard mountain biker kan hier zijn/haar hart ophalen aan de minder begaanbare paden met pittige hellingen.

Lees verder op de ‘fietspagina’


Finca del Olmo:

Sinds kort is er in de vallei tussen ons huis en Jumilla een internationaal racecircuit geopend: ‘Finca del Olmo’. Je kunt er karten, autoracen, motorrijden, terrein rijden met een 4X4 of buggy, paardrijden en mountainbiken.

Lees verder op de pagina ‘Finca del Olmo


Parapente:

In het bergachtige land dat Spanje heet met haar klimaat dat weinig wind voortbrengt, is het goed parapente. Casa de cinco Hermanos heeft contact gelegd met een organisatie die vluchten en cursussen voor toeristen organiseert. Er zijn mogelijkheden in de provincie Alicante maar ook in de omgeving van Casa de cinco Hermanos. Dubbelvluchten (samen met een ervaren piloot) behoren ook tot de mogelijkheden.

Lees verder op de pagina ‘Parapente’ 

Vind ons op Google Earth

    Klik op de aardbol

Attentie, niet alle browsers ondersteunen het gebruik van Google Earth Placemark files. Indien zich problemen voordoen kan je de Placemark ook eerst downloaden (rechtermuisknop + opslaan) en vanaf hier openen.

 38° 24' 12.59" N   /   01° 08' 08.50" W

 

(c) Ba$ 2007-2012

 

 

Naturisme,Naturistisch,Vakantie,Spanje,Alicante,Naaktrecreatie,Zwembad,Strand,Binnenland,Kamers,Huisjes,Wandelen,Fietsen,Zee,Zwemmen,Actieve,Murcia,Pinoso,Jumilla,Alberquilla