Laatst bijgewerkt: 11-12-2017

Casa de cinco Hermanos

     

 

Home

Actueel

Reserveren

Waar is het?

Foto's

Omgeving

Outdoor

Fiestas

Weer & Klimaat

Naturisme

Links

Gastenboek

E-mail ons

Actueel bij Casa de cinco Hermanos


11-12-2017

We hebben een sauna!!

Het heeft een flinke tijd geduurd maar nu is de sauna er toch echt. Na een zomer van veel gasten en tussendoor toch kunnen bouwen is het dan eindelijk zover.

Klik hier om naar de foto’s van de sauna te kijken.


We hebben het douchegebouw uitgebreid met een extra douche en een apart toilet. Tevens hebben we een afdak gebouwd boven de keuken. 

Klik hier om alle foto's te bekijken

.


We hebben een jeu-de-boules baan gebouwd. Een naturistenverblijf kan eigenlijk niet zonder. We hadden nog een flink stuk land over naast Casita ‘La Pila’, waar we niets mee deden. Het was eigenlijk alleen maar een lelijk stukje met een mooi uitzicht. Nu hebben we er een jeu-de-boules baan met een zitje, een schommelbank en natuurlijk ballen voor onze gasten om te gebruiken.


Lees in UIT! van de NFN een artikel over ons. Klik op het logo.


 Een hemelbed, wie slaapt er in een hemelbed?

In dit hemelbed kan je slapen maar ook lekker lezen, luieren, kletsen of luisteren naar het geluid van de stilte. We hebben het bed naast het terras van het zwembad gezet.

Je kunt er dus genieten van de rust en tussendoor even een duik in het heerlijke water nemen. Schaduw wordt in de toekomst verzorgd door de trompetplanten die eroverheen groeien. In de tussentijd zorgen de houtmatten voor schaduw


Vanaf heden hebben we voor onze gasten een gasbarbecue ter beschikking. Deze barbecue is voor eenieder die bij ons verblijft, gratis te gebruiken.

We hebben er een picknicktafel vlakbij geplaatst.


Na een geslaagd experiment vorig jaar, kunnen we onze gasten toegang bieden tot het internet. Wanneer je beschikt over een laptop met WIFI kan je in de kamers en in de serre via onze internetverbinding gratis surfen op het internet,  e-mail ontvangen en verzenden.


Klik op onderstaande link voor een persbericht.

Casa de Cinco Hermanos in de pers


Het terras voor ons huis hebben we omgebouwd tot serre. Deze serre heeft vele deuren zodat het in de zomer toch een koele plek blijft. In het vroege voorjaar en late najaar en natuurlijk in de winter is het echter een aangename warme plek waar het goed toeven is. We hebben er allerlei spelletjes staan en natuurlijk kan er in de zithoek lekker gelounged worden. Tevens hebben we er nu een grote tafel staan waar met gemak tien mensen aan kunnen zitten. Gezellig!


Na flink wat werk door onszelf en anderen hebben we sinds kort een wijnkelder in een tweede grot die we op ons terrein hebben gevonden. We hebben daar inmiddels aardig wat lokale wijnen opgeslagen die liggen te wachten op de connaisseurs onder onze gasten. Deze wijnen hebben we zelf geproefd tijdens bezoeken aan de lokale bodega’s die allemaal de titel Denominacion de Origen Jumilla dragen (het lokale keurmerk). Het zijn zonder uitzondering heerlijke wijnen die tot de topwijnen uit de omgeving behoren.


Al sinds we in Casa de cinco Hermanos wonen is het onze wens om een bibliotheek in te richten voor onze gasten. Nu we ruimte hebben gemaakt in het kantoor is dat ook mogelijk gebleken. We hebben een oude boekenstelling voor de dag gehaald en er ruim vijfhonderd boeken in gezet. Deze boeken zijn allemaal beschikbaar voor gasten om te lezen tijdens hun verblijf.

Er zit van alles en nog wat bij, van (populair)wetenschappelijk tot stripboeken en van literatuur tot "flutromannetjes". Kortom voor ieder wat wils.


Daarnaast hebben we bij het zwembad een schaduwdak gebouwd zodat nu iedereen aan de rand van het zwembad van zon en van schaduw kan genieten.


Sinds kort zijn we in het bezit van een ruimere auto, een Fiat Dobló.

Hiermee kunnen we gasten tegen een redelijke vergoeding, ophalen van het vliegveld. Er kunnen met gemak vier mensen inclusief bagage, met deze auto opgehaald worden. Ook kunnen we wandelaars en fietsers naar het beginpunt brengen van hun route en/of ophalen bij het eindpunt.


Vind ons op Google Earth

    Klik op de aardbol

Attentie, niet alle browsers ondersteunen het gebruik van Google Earth Placemark files. Indien zich problemen voordoen kan je de Placemark ook eerst downloaden (rechtermuisknop + opslaan) en vanaf hier openen.

 38° 24' 12.59" N   /   01° 08' 08.50" W

Het wel en wee van Berto in Spanje

(Klik op het logo)

(c) Ba$ 2007-2012

Naturisme,Naturistisch,Vakantie,Spanje,Alicante,Naaktrecreatie,Zwembad,Strand,Binnenland,Kamers,Huisjes,Wandelen,Fietsen,Zee,Zwemmen,Actieve,Murcia,Pinoso,Jumilla,Alberquilla